Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor
Pentru a varia meniul de pranz, se poate prepara o friptura de curcan. Reteta e simpla si se face practic singura, pentru ca ingredientele trebuie numai bagate la cuptor. Carnea va avea o crusta delicioasa si destul sos.

Ingrediente:
4 pulpe de curcan
boia dulce sau iute, dupa preferinte
4 linguri de ulei


cimbru
4 catei de usturoi
apa

Preparare:
Carnea se spala, se cresteaza si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se picura ulei, se presara condimentele si apoi se pune apa. Se da la cuptor pentru 50-60 de minute si se verifica la mijlocul perioadei daca nu cumva mai trebuie adaugata apa, ca sa nu se arda. Se serveste cu garnitura de cartofi sau legume.

Votati articolul

Friptura de curcan la cuptor
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =