Doua gusturi, un pahar

Doua gusturi, un pahar
In sezonul rece, stim ca ne fac bine, printre altele, vitamina C si vinul rosu.
ocmai de aceea, ne-am gandit sa folosim lamaile si vinul sub forma de cocktail. Avem nevoie de 4 lamai, 500 gr. zahar, 1/2 l apa, 1 l vin rosu. Taiem doua lamai in felii subtiri pe care le punem intr-un vas de sticla, iar celelalte doua le stoarcem peste. Separat preparam un sirop de zahar, care dupa ce se raceste il turnam peste feliile de lamaie. Se acopera vasul si se tine pana a doua zi, cand se toarna vinul rosu. Se pune la frigider sau gheata si dupa ce s-a racit bine se serveste in pahare racite in prealabil. Putem decora paharele cu cate o felie de lamaie. Ne potolim setea si posibil, scapam si de gripa.

Votati articolul

Doua gusturi, un pahar
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =