Delicatese de sezon: struguri murati

Delicatese de sezon: struguri murati
Muraturile de struguri sunt o delicatesa de sezon ce poate fi preparata ieftin si rapid. Infocasasigradina te invata cum!
Modul de preparare este simplu: strugurii se spala, se desfac de pe ciorchine si se pun in borcan. Separat se prepara un amestec de otet (50%) otet de 9 grade, suc de lamaie, scortisoara sau nucsoara, o lingura de sare grunjoasa si o lingurita de zahar. Se da un clocot apoi se toarna fierbinte peste struguri, si se sigileaza capacul. Strugurii conservati astfel se pot consuma dupa 2-3 saptamani. Se pastreaza intr-un loc racoros.

Votati articolul

Delicatese de sezon: struguri murati
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 5 =