Crema de portocale

Crema de portocale
Este un desert special, care poate tine loc oricarei budinci si poate fi servit la mese festive.

Ingrediente:
5 portocale
5 linguri de zahar
1 lamaie (zeama)


500 ml lapte
1 ligura rasa faina
250 ml frisca
6 lingurite sirop de zmeura, visine sau alte fructe

Preparare:
Zeama de la 3 portocale se combina cu sucul de lamiae, zaharul, laptele si faina in bain-marie pana se formeaza o crema groasa. Celelalte doua portocale se desfac si se aseaza in cupe, se toarna crema si se dau la rece.

Se servesc reci, cu sirop de fructe si frisca.

Votati articolul

Crema de portocale
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =