Crap umplut si suntem o gazda minunata

Crap umplut si suntem o gazda minunata
Parca ne-am cam saturat de sarmale, carnati si toate celelalte bunatati din perioada sarbatorilor de iarna.
Cu toate acestea, nu renuntam total la slanina, pentru ca ne este de folos la pregatirea unui crap umplut. Un crap de 1 kg se curata si se spala bine. Separat pregatim o tocatura din 100 gr. slanina (din aceea si cu putina carne), doua oua rascoapte, sare, piper, patru catei de usturoi, cateva fire de patrunjel si putin arpagic. Umplam crapul cu aceasta tocatura apoi il coasem. Il asezam intr-un vas de Jena sau o tava langa o bucata de unt(cat un ou), o jumatate de pahar de vin alb si o jumatate de pahar de apa, putin piper si un varf de cutit de sare.Il bagam la cuptor si-l stropim ca pe orice friptura. Il intoarcem din cand in cand pentru a se rumeni egal. Il lasam la cuptor aproximativ 2 ore si il servim cald, alaturi de legume fierte si lamaie. Pofta buna.

Votati articolul

Crap umplut si suntem o gazda minunata
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =