Cartofiori de noiembrie cu pastrama

Cartofiori de noiembrie cu pastrama
Reteta cartofilor de noiembrie este simpla, satioasa si foarte rapida. Mie mi-a luat aproximativ 20 de minute, inclusiv curatatul cartofilor. Este pranzul ideal pentru cineva prins intre mai multe drumuri si care nu isi face griji in privinta caloriilor.

Pentru cartofiorii de noiembrie avem nevoie de: 3-4 cartofi mari, o bucata de pastrama de oaie, o bucatica de branza telemea, ardei gras, dovlecei, tarhon, muraturi asortate.

Cartofii se curata si se taie in bucati mici (de aici vine numele retete!) si se fierb cinci minute la foc mare, alaturi de cateva feliute de ardei gras si dovlecei taiati cubulete. Se scot cu sita si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de maslina. Deasupra se presara tarhonul maruntit, se rade branza si se da la cuptorul bine incins pentru inca cinci minute. Separat, se prepara pastrama de oaie pe gratar.

Se servesc cartofii alaturi de pastrama si muraturi asortate. Pofta buna!

Votati articolul

Cartofiori de noiembrie cu pastrama
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 1 =