Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Dana spune: Doresc sa achizitionez acest tip de paravan ce dimensiuni are si cat costa va rog, se livreaza la domiciliu? Multumesc
05-Sep-2017 06:53:43
Raspunde la intrebare
Irimia Maria spune: Floarea mea are viermisori verzi care-i mananca frunzele,va rog cine-mi spune ce pot sa fac.I-am curatat toate frunzele si cand a inmugurit si iau crescut cateva frunze am gasit iar viermisori pe ele.
27-Aug-2017 09:14:56
Raspunde la intrebare
sescu stela spune: buna ziua.am citit mes.d-voastra si ptr.ca e iulie ma gandeam poate mai aveti vre-un puiut de muraya.eu sunt din Timis.daca aveti si mai dati si altora eu am facebook Sescu Stela.bafta la proiectul de
22-Iul-2017 10:14:39
Raspunde la intrebare

Stratul pentru ageratum se pregateste din toamna

Stratul pentru ageratum se pregateste din toamna


Plantele din genul ageratum sunt plante anuale care se cultiva in gradinile insorite sau semiumbrite. Cresc sub forma de tufa de mici dimensiuni si sunt decorative prin florile albe, roz sau albastru viu.

Talia plantelor nu depaseste 30-40 de cm iar acestea sunt rustice si putin pretentioase. Tolereaza perioadele secetoase, insa sunt sensibile la ger, de aceea in fiecare an se recolteaza semintele pentru a fi semanata in primavara urmatoare.

In conditii ideale, infloreste toata vara, fiind ideal pentru mozaicuri, borduri florale sau pentru rocarii. Se seamana in rasadnite in spatii protejate, apoi rasadurile obtinute se planteaza in gradina la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lui mai, cand a trecut pericolul brumelor tarzii. Distanta intre plante se lasa la 15-25 cm.

Pregatirea patului germinativ incepe din toamna, cand se sapa adanc si se incorporeaza in sol ingrasamant natural.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii