Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
maria postolache spune: eu am scos gladiolele chiar azi 22 oct , nu le-am mai lasat ca s-au anuntat ploi si inghet ,stau la Brasov si imi era teama, asa ca le-am scos si vad ca sant cam pline de pamant umed .Ce sa fac?
22-Oct-2014 16:36:08
Raspunde la intrebare
marian spune: Buna ziua. Am doi pomi unul este portocal si al2 mandarin in pamantul lor am gasit niste gangani de vreo 1-2 cm rosiatici si cu multe picioare ce sunt??? Eu in ghivece am pamant ptr citrice. Si frunze
21-Oct-2014 16:04:48
Raspunde la intrebare
malina_tuu@yahoo.com spune: buna tuturor! vreau si eu aceasta floare!!!! stie cineva cum pot intra in posesia ei?
18-Oct-2014 08:08:51
Raspunde la intrebare

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul


Feniculul este o leguma deosebit de sanatoasa, desi destul de putin folosita in bucataria noastra. Are proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamatorii, sedative si analgezice. Ajuta in problemele de balonare si digestive, la eliminarea toxinelor si calmeaza tusea. Se poate consuma crud sau gatit.

In magazin, cauta bulbi mici, de culoare verde deschis, care nu au pete si sunt tari la atingere – toate aceste semne arata ca sunt proaspeti.

Atat bulbul cat si tulpina unui fenicul pot fi folosite ca ingredinte in diferite preparate.

Se taie partea dinspre radacina si frunzele si, ca la varza, se indeparteaza foile exterioare care formeaza bulbul de fenicul. Se fierbe in apa sarata pentru 15 minute sau pana cand devine fraged. Este un excelent ingredient pentru supe.

Feniculul se mai poate consuma si crud, in combinatie cu frunze de salata sau stropit cu zeama de lamaie.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii