Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
larisa spune: Se mentiona ca se schimba apa in fiecare zi. Apa care o punem din nou trebuie sa fie calduta sau este rece? Multumesc pt raspus
27-Feb-2015 05:15:02
Raspunde la intrebare
Dragomir Mihai spune: pentru mai multe detalii:....www.mranita.ro
19-Feb-2015 14:11:59
Raspunde la intrebare
inano.ro spune: Elimina mucegaiul cu DeSalin AM - solutie nanotehnologica pe baza de apa. NU contine CLOR! inano.ro/desalin-am-curatarea-si-prevenirea-mucegaiului-si-a-ciupercilor.html Asigura-te ca ai eliminat
17-Feb-2015 16:40:56
Raspunde la intrebare

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul


Feniculul este o leguma deosebit de sanatoasa, desi destul de putin folosita in bucataria noastra. Are proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamatorii, sedative si analgezice. Ajuta in problemele de balonare si digestive, la eliminarea toxinelor si calmeaza tusea. Se poate consuma crud sau gatit.

In magazin, cauta bulbi mici, de culoare verde deschis, care nu au pete si sunt tari la atingere – toate aceste semne arata ca sunt proaspeti.

Atat bulbul cat si tulpina unui fenicul pot fi folosite ca ingredinte in diferite preparate.

Se taie partea dinspre radacina si frunzele si, ca la varza, se indeparteaza foile exterioare care formeaza bulbul de fenicul. Se fierbe in apa sarata pentru 15 minute sau pana cand devine fraged. Este un excelent ingredient pentru supe.

Feniculul se mai poate consuma si crud, in combinatie cu frunze de salata sau stropit cu zeama de lamaie.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii