Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Daniela spune: Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la al
06-Ian-2016 15:38:21
Raspunde la intrebare
Lory Dulfeanu spune: Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra como
04-Ian-2016 16:01:42
Raspunde la intrebare
Doina Ionescu spune: Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metod
10-Dec-2015 19:06:06
Raspunde la intrebare

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul


Feniculul este o leguma deosebit de sanatoasa, desi destul de putin folosita in bucataria noastra. Are proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamatorii, sedative si analgezice. Ajuta in problemele de balonare si digestive, la eliminarea toxinelor si calmeaza tusea. Se poate consuma crud sau gatit.

In magazin, cauta bulbi mici, de culoare verde deschis, care nu au pete si sunt tari la atingere – toate aceste semne arata ca sunt proaspeti.

Atat bulbul cat si tulpina unui fenicul pot fi folosite ca ingredinte in diferite preparate.

Se taie partea dinspre radacina si frunzele si, ca la varza, se indeparteaza foile exterioare care formeaza bulbul de fenicul. Se fierbe in apa sarata pentru 15 minute sau pana cand devine fraged. Este un excelent ingredient pentru supe.

Feniculul se mai poate consuma si crud, in combinatie cu frunze de salata sau stropit cu zeama de lamaie.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii