Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
sescu stela spune: buna ziua.am citit mes.d-voastra si ptr.ca e iulie ma gandeam poate mai aveti vre-un puiut de muraya.eu sunt din Timis.daca aveti si mai dati si altora eu am facebook Sescu Stela.bafta la proiectul de
22-Iul-2017 10:14:39
Raspunde la intrebare
Alexia Ecaterina spune: 4 linguri de otet si 3 lingurite de bicarbonat cu 1 lingurita de apa.La mine cel putin a mers.
19-Iun-2017 11:03:24
Raspunde la intrebare
Lupas Alexandra spune: Buna,Helleborusul pe care il am sta in curte intr_o jardiniera medie.Este corect sau trebuie tinut in casa?l-AM LUAT IN ACEASTA PRIMAVARA DIN oLANDA. Nu stiu cum sa-l ingrijesc.Oare la iarna il pot ad
19-Iun-2017 08:26:00
Raspunde la intrebare

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul

Retete fenicul: Cum se prepara feniculul


Feniculul este o leguma deosebit de sanatoasa, desi destul de putin folosita in bucataria noastra. Are proprietati antiseptice, diuretice, antiinflamatorii, sedative si analgezice. Ajuta in problemele de balonare si digestive, la eliminarea toxinelor si calmeaza tusea. Se poate consuma crud sau gatit.

In magazin, cauta bulbi mici, de culoare verde deschis, care nu au pete si sunt tari la atingere – toate aceste semne arata ca sunt proaspeti.

Atat bulbul cat si tulpina unui fenicul pot fi folosite ca ingredinte in diferite preparate.

Se taie partea dinspre radacina si frunzele si, ca la varza, se indeparteaza foile exterioare care formeaza bulbul de fenicul. Se fierbe in apa sarata pentru 15 minute sau pana cand devine fraged. Este un excelent ingredient pentru supe.

Feniculul se mai poate consuma si crud, in combinatie cu frunze de salata sau stropit cu zeama de lamaie.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii