Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
sescu stela spune: buna ziua.am citit mes.d-voastra si ptr.ca e iulie ma gandeam poate mai aveti vre-un puiut de muraya.eu sunt din Timis.daca aveti si mai dati si altora eu am facebook Sescu Stela.bafta la proiectul de
22-Iul-2017 10:14:39
Raspunde la intrebare
Alexia Ecaterina spune: 4 linguri de otet si 3 lingurite de bicarbonat cu 1 lingurita de apa.La mine cel putin a mers.
19-Iun-2017 11:03:24
Raspunde la intrebare
Lupas Alexandra spune: Buna,Helleborusul pe care il am sta in curte intr_o jardiniera medie.Este corect sau trebuie tinut in casa?l-AM LUAT IN ACEASTA PRIMAVARA DIN oLANDA. Nu stiu cum sa-l ingrijesc.Oare la iarna il pot ad
19-Iun-2017 08:26:00
Raspunde la intrebare

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii