Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Florian spune: Dupa indepartarea mucegaiului trebuie eliminata umiditatea in exces, prin aerisirea corespunzatoare de cel putin doua ori pe zi, evitarea uscarii rufelor in spatii inchise, etc si aplicarea unei vops
18-Iul-2016 11:21:42
Raspunde la intrebare
maria spune: daca sa ingalbenit tulpina si frunzele ce sa fac ?
05-Iun-2016 14:49:13
Raspunde la intrebare
Loreta Tivlea spune: Sucul de soc mi-a indulcit copilaria!
30-Mai-2016 10:31:53
Raspunde la intrebare

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii