Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Tudor spune: Buna ziua sunt din jud olt si stau la casa vecinul meu din spatele casei are un brad inalt si este inclinat spre casa mea si imi este teama la un vant puternic sa se rupa.ce pot sa fac la cine sa apel
29-Ian-2015 15:54:34
Raspunde la intrebare
petrica spune: Rasadiri/mutari cred ca sunt bine de facut o data/an, noul vas nu ar trebui sa fie mai mare decat cu 1/3 din diametrul celui vechi. Logica ne spune ca procedand altfel, planta va munci cu dezvoltarea
29-Ian-2015 13:58:57
Raspunde la intrebare
Alex spune: Buna,cu ce semanati telina ?
18-Ian-2015 20:20:32
Raspunde la intrebare

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii