Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Mihai spune: Buna ziua, Buna ziua, m-ar interesa sa vad si eu niste poze daca se poate va rog, sunt curios cum sunt, petala ramane moale, merg vopsiti, se mentine culoarea naturala Multumesc herascumihai@yaho
16-Apr-2014 14:36:56
Raspunde la intrebare
Alexandra spune: Multumesc pentru informatii. Totusi, as dori sa sa intreb, ce fel de nisip? daca tai frunza cu codita si o bag direct in pamant, inteleg ca nu o sa se prinda? Multumesc !
03-Apr-2014 04:22:18
Raspunde la intrebare
Alexandra spune: Multumesc pentru informatii. Totusi, as dori sa sa intreb, ce fel de nisip? daca tai frunza cu codita si o bag direct in pamant, inteleg ca nu o sa se prinda? Multumesc !
03-Apr-2014 04:21:43
Raspunde la intrebare
Cum sa ai casa visata

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii