Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
maria postolache spune: eu am scos gladiolele chiar azi 22 oct , nu le-am mai lasat ca s-au anuntat ploi si inghet ,stau la Brasov si imi era teama, asa ca le-am scos si vad ca sant cam pline de pamant umed .Ce sa fac?
22-Oct-2014 16:36:08
Raspunde la intrebare
marian spune: Buna ziua. Am doi pomi unul este portocal si al2 mandarin in pamantul lor am gasit niste gangani de vreo 1-2 cm rosiatici si cu multe picioare ce sunt??? Eu in ghivece am pamant ptr citrice. Si frunze
21-Oct-2014 16:04:48
Raspunde la intrebare
malina_tuu@yahoo.com spune: buna tuturor! vreau si eu aceasta floare!!!! stie cineva cum pot intra in posesia ei?
18-Oct-2014 08:08:51
Raspunde la intrebare

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii