Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Dobrota Carmen spune: Buna ziua, Asi dori penntru a pune pe casa, numarul civic nr 4, realizat pe o placuta ceramica albastra cu numarl alb. Multumesc.
21-Iul-2014 11:46:25
Raspunde la intrebare
carmenc spune: Pentru frumosii copacei din imagine si pentru multi altii gasesti ghivece potrivite si frumoase aici Ghivece
21-Iul-2014 09:28:45
Raspunde la intrebare
voicu claudia spune: As fi interesata pt infiintarea unei plantatii cu flori-confeti.pe ce suprafata ar fi rentabil sa incep?multumesc
14-Iul-2014 19:38:12
Raspunde la intrebare
Agroproiecte europene
Catalog agricol

Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor


Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca si a doua zi.

Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare

Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele. Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa 30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos chilli.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii