Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
cornelia bud spune: buna ziua, as dorii sa aflu daca se poate cum as putea face tinctura de rozmarin acasa . multumesc anticipat
25-Nov-2016 10:07:44
Raspunde la intrebare
dede spune: Nu merg toate, cimbru nu merge. Fructe afin nu, fermenteaza, coada soricelului, nu, fructe de ienupar , nu,musetel nu in faza acuta, verificate pe mine care fac cel putin 6 enterocolite pe an.
13-Nov-2016 13:42:41
Raspunde la intrebare
alupoaei spune: buna ziua Am un ficus benjamina de aproape 2m si mai nou ii cade grozav frunzele .Mentionez ca are cam aceeasi temperatura il ud cam de 2 ori pe saptamana si o data pe luna le pun ingrasamant vitaflo
09-Oct-2016 16:40:14
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii