Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Dan Anamaria spune: Frumoasa pagina despre flori =)
14-Dec-2014 16:19:17
Raspunde la intrebare
ADU spune: Va rog sa-mi spuneti cum sa fac cu un pui de piersic primit acum o saptamana care il am pe balcon sa pun apa la radacina sa-l pun intrun vas cu pamant pana la primavara si apoi sa-l plantez si sa-l ti
06-Dec-2014 20:18:26
Raspunde la intrebare
Neata Laura spune: Buna ziua, m-ar interesa sa stiu ce pret au panourile japoneze.
25-Nov-2014 17:21:14
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii