Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Alexia Ecaterina spune: 4 linguri de otet si 3 lingurite de bicarbonat cu 1 lingurita de apa.La mine cel putin a mers.
19-Iun-2017 11:03:24
Raspunde la intrebare
Lupas Alexandra spune: Buna,Helleborusul pe care il am sta in curte intr_o jardiniera medie.Este corect sau trebuie tinut in casa?l-AM LUAT IN ACEASTA PRIMAVARA DIN oLANDA. Nu stiu cum sa-l ingrijesc.Oare la iarna il pot ad
19-Iun-2017 08:26:00
Raspunde la intrebare
voichita manolesu spune: rozmarinul din ghiveci ce rupem din eu ptr. folosinta. eu am pierdur ff multe ghivece si nu stiu de ce .cum le rupeam din lastari ace se sfirsea si cu planta . ce am gredsit???
18-Iun-2017 14:33:00
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii