Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
larisa spune: Se mentiona ca se schimba apa in fiecare zi. Apa care o punem din nou trebuie sa fie calduta sau este rece? Multumesc pt raspus
27-Feb-2015 05:15:02
Raspunde la intrebare
Dragomir Mihai spune: pentru mai multe detalii:....www.mranita.ro
19-Feb-2015 14:11:59
Raspunde la intrebare
inano.ro spune: Elimina mucegaiul cu DeSalin AM - solutie nanotehnologica pe baza de apa. NU contine CLOR! inano.ro/desalin-am-curatarea-si-prevenirea-mucegaiului-si-a-ciupercilor.html Asigura-te ca ai eliminat
17-Feb-2015 16:40:56
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii