Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Florian spune: Dupa indepartarea mucegaiului trebuie eliminata umiditatea in exces, prin aerisirea corespunzatoare de cel putin doua ori pe zi, evitarea uscarii rufelor in spatii inchise, etc si aplicarea unei vops
18-Iul-2016 11:21:42
Raspunde la intrebare
maria spune: daca sa ingalbenit tulpina si frunzele ce sa fac ?
05-Iun-2016 14:49:13
Raspunde la intrebare
Loreta Tivlea spune: Sucul de soc mi-a indulcit copilaria!
30-Mai-2016 10:31:53
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii