Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
PETRICA D spune: Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urge
25-Mai-2015 14:01:23
Raspunde la intrebare
ines pepenaru spune: Am un bambus care s-a facut urias, sunt tuplini care stau deja indoite, trebuie atarnate de ceva. Tulpinile lungi au cam 1,5 m, cele mai scurte, iar o parte au aprox, 0.75 m. Il mai pot tunde? Cat, cu
05-Mai-2015 20:22:57
Raspunde la intrebare
Mincon Romania spune: Mincon Romania executa lucrari de hidroizolatii si termohidroizolatii cu membrane bituminoase de tip APP sau SBS. Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase tip gradina, hidroizolatii m
26-Apr-2015 09:31:12
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii