Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Neata Laura spune: Buna ziua, m-ar interesa sa stiu ce pret au panourile japoneze.
25-Nov-2014 17:21:14
Raspunde la intrebare
bianca denisa ioana aleman spune: ce alte plante sunt mai putin pretentoase la lumina
20-Nov-2014 16:58:58
Raspunde la intrebare
Adi spune: Putem livra silicagel diverse granulatii si ambalaje.Ne puteti contacta pe adresa de email. www.acizi.ro
13-Nov-2014 13:08:01
Raspunde la intrebare

Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie


Fursecurile cu lamaie sunt simple si rapid de preparat. In doar zece minute se scot din cuptorul incins si oaspetii pot fi serviti.

Pentru fursecurile cu lamaie folosim un aluat simplu, obtinut din unt (un pachet de 200 de grame), o cana de zahar, 6 galbenusuri, 3 oua, doua cani de faina, o lamaie.

Untul se amesteca cu zaharul in blender, Se adauga, treptat, galbenusurile, faina si ouale intregi (cu tot cu albus). Separat, se rade coaja de la lamaie, dupa ce aceasta a fost bine spalata. Jumatate din lamaie se stoarce si zeama obtinuta se adauga in aluat, impreuna cu coaja rasa. Se amesteca din nou apoi se scoate compozitia din blender.

Cu o lingurita, se iau portii de aluat cat o nuca, ce se intind apoi sub forma de fursec pe o tava unsa. Fiecare tava se tine aproximativ 10 minute la cuptor. Se servesc reci.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii