Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Tudor spune: Buna ziua sunt din jud olt si stau la casa vecinul meu din spatele casei are un brad inalt si este inclinat spre casa mea si imi este teama la un vant puternic sa se rupa.ce pot sa fac la cine sa apel
29-Ian-2015 15:54:34
Raspunde la intrebare
petrica spune: Rasadiri/mutari cred ca sunt bine de facut o data/an, noul vas nu ar trebui sa fie mai mare decat cu 1/3 din diametrul celui vechi. Logica ne spune ca procedand altfel, planta va munci cu dezvoltarea
29-Ian-2015 13:58:57
Raspunde la intrebare
Alex spune: Buna,cu ce semanati telina ?
18-Ian-2015 20:20:32
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii