Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
maria postolache spune: eu am scos gladiolele chiar azi 22 oct , nu le-am mai lasat ca s-au anuntat ploi si inghet ,stau la Brasov si imi era teama, asa ca le-am scos si vad ca sant cam pline de pamant umed .Ce sa fac?
22-Oct-2014 16:36:08
Raspunde la intrebare
marian spune: Buna ziua. Am doi pomi unul este portocal si al2 mandarin in pamantul lor am gasit niste gangani de vreo 1-2 cm rosiatici si cu multe picioare ce sunt??? Eu in ghivece am pamant ptr citrice. Si frunze
21-Oct-2014 16:04:48
Raspunde la intrebare
malina_tuu@yahoo.com spune: buna tuturor! vreau si eu aceasta floare!!!! stie cineva cum pot intra in posesia ei?
18-Oct-2014 08:08:51
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii