Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
PETRICA D spune: Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urge
25-Mai-2015 14:01:23
Raspunde la intrebare
ines pepenaru spune: Am un bambus care s-a facut urias, sunt tuplini care stau deja indoite, trebuie atarnate de ceva. Tulpinile lungi au cam 1,5 m, cele mai scurte, iar o parte au aprox, 0.75 m. Il mai pot tunde? Cat, cu
05-Mai-2015 20:22:57
Raspunde la intrebare
Mincon Romania spune: Mincon Romania executa lucrari de hidroizolatii si termohidroizolatii cu membrane bituminoase de tip APP sau SBS. Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase tip gradina, hidroizolatii m
26-Apr-2015 09:31:12
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii