Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Mihai spune: Buna ziua, Buna ziua, m-ar interesa sa vad si eu niste poze daca se poate va rog, sunt curios cum sunt, petala ramane moale, merg vopsiti, se mentine culoarea naturala Multumesc herascumihai@yaho
16-Apr-2014 14:36:56
Raspunde la intrebare
Alexandra spune: Multumesc pentru informatii. Totusi, as dori sa sa intreb, ce fel de nisip? daca tai frunza cu codita si o bag direct in pamant, inteleg ca nu o sa se prinda? Multumesc !
03-Apr-2014 04:22:18
Raspunde la intrebare
Alexandra spune: Multumesc pentru informatii. Totusi, as dori sa sa intreb, ce fel de nisip? daca tai frunza cu codita si o bag direct in pamant, inteleg ca nu o sa se prinda? Multumesc !
03-Apr-2014 04:21:43
Raspunde la intrebare
Cum sa ai casa visata

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii