Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
andreea spune: unde gasesc samnata de panselute?in ca parte a florii are samanta?
06-Mai-2016 12:18:08
Raspunde la intrebare
Niculina Baciu spune: In cat timp incolteste?multumesc
27-Apr-2016 17:15:14
Raspunde la intrebare
stefan spune: Buna ziua. Am plantat bulbi de tuberoze in data de 9 aprilie. Pamantul in momentul plantarii era ravan si nu am udat dupa plantare.Dupa plantare am acoperit la nivelul solului cu folie de politilena
25-Apr-2016 10:05:06
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii