Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Narcisa Camburu spune: Buna ziua am avut un arbust Murraya pe care , din pacate , l-am pierdut . Va rog mult , ma poate ajuta cineva cu o plantuta ? multumesc din suflet
25-Apr-2017 10:21:36
Raspunde la intrebare
Mariana Toma spune: Va pot oferi eu o plantuta in luna iulie, dupa ce imi prezint proiectul de licenta, evident la Murraya. tel. 0726.916.585.
23-Apr-2017 22:24:30
Raspunde la intrebare
Muntean Inga spune: Bun? ziua, am o problem?, Kalanchoea mea a început s? creasc? mult în sus, practic cre?te doar în crengi, ?i multe cresc pe orizontal?, are o form? foarte stranie, crengile sunt lungi ?i în direc?
13-Apr-2017 13:33:57
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii