Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Grigore spune: Ce culturi de legume se pot infiinta in luna septembrie?
27-Aug-2014 14:01:25
Raspunde la intrebare
olga spune: Buna ziua, Am plantat in primavera seminte de sparanghel, acum au crescut mari si sunt dese, sunt delicate, subtiri,nu au tulpina groasa. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac cu ele; trebuie sa le rare
11-Aug-2014 16:21:07
Raspunde la intrebare
Dobrota Carmen spune: Buna ziua, Asi dori penntru a pune pe casa, numarul civic nr 4, realizat pe o placuta ceramica albastra cu numarl alb. Multumesc.
21-Iul-2014 11:46:25
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii