Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
larisa spune: Se mentiona ca se schimba apa in fiecare zi. Apa care o punem din nou trebuie sa fie calduta sau este rece? Multumesc pt raspus
27-Feb-2015 05:15:02
Raspunde la intrebare
Dragomir Mihai spune: pentru mai multe detalii:....www.mranita.ro
19-Feb-2015 14:11:59
Raspunde la intrebare
inano.ro spune: Elimina mucegaiul cu DeSalin AM - solutie nanotehnologica pe baza de apa. NU contine CLOR! inano.ro/desalin-am-curatarea-si-prevenirea-mucegaiului-si-a-ciupercilor.html Asigura-te ca ai eliminat
17-Feb-2015 16:40:56
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii