Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
mihai spune: si cu pachetul de unt ce facem? Il mancam cu napolitanele?
12-Ian-2017 11:42:43
Raspunde la intrebare
cornelia bud spune: buna ziua, as dorii sa aflu daca se poate cum as putea face tinctura de rozmarin acasa . multumesc anticipat
25-Nov-2016 10:07:44
Raspunde la intrebare
dede spune: Nu merg toate, cimbru nu merge. Fructe afin nu, fermenteaza, coada soricelului, nu, fructe de ienupar , nu,musetel nu in faza acuta, verificate pe mine care fac cel putin 6 enterocolite pe an.
13-Nov-2016 13:42:41
Raspunde la intrebare

Cum se prepara cuscus

Cum se prepara cuscus


Cuscusul vine din nordul Africii si este obtinut din gris rasnit mare. Contine vitaminele B si E, magneziu, seleniu, potasiu, 6 g proteine si 2,2g de fibre. O cana de cuscus are numai 176 calorii.

In principal, cuscusul se gateste cu apa fiarta. In functie de preferinte, se pot adauga diferite condimente sau supa de carne ori legume.

Se pune apa (sau supa) la fiert si cand incepe ca clocoteasca se toarna peste cuscus; se aduga ulei, zeama de la o jumatate de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Oala trebuie un pic zdruncinata, pentru ca aromele sa se amestece, apoi se acopera si se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se poate pregati carnea sau legumele care se vor servi cu cuscus. Nu uitati sa cuscus isi dubleaza cantitatea prin gatire.


Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii