Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
PETRICA D spune: Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urge
25-Mai-2015 14:01:23
Raspunde la intrebare
ines pepenaru spune: Am un bambus care s-a facut urias, sunt tuplini care stau deja indoite, trebuie atarnate de ceva. Tulpinile lungi au cam 1,5 m, cele mai scurte, iar o parte au aprox, 0.75 m. Il mai pot tunde? Cat, cu
05-Mai-2015 20:22:57
Raspunde la intrebare
Mincon Romania spune: Mincon Romania executa lucrari de hidroizolatii si termohidroizolatii cu membrane bituminoase de tip APP sau SBS. Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase tip gradina, hidroizolatii m
26-Apr-2015 09:31:12
Raspunde la intrebare

Cum se consuma si prepara bambusul

Cum se consuma si prepara bambusul


Bambusul se gaseste sub forma de muguri sau lamele, in conserve sau deshidratat. Nu au un gust foarte puternic, au o textura crocanta si sunt foarte des folosite in bucataria chinezeasca.
Bambusul proaspat contine anumite toxine care sunt distruse prin preparare, deci faptul ca se gasesc la conserve nu este o problema. Oricum, inainte de a folosi lamelele sau mugurii de bambus, acestia trebuie clatiti sau spalati foarte bine cu apa. Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute.

Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii