Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Dobrota Carmen spune: Buna ziua, Asi dori penntru a pune pe casa, numarul civic nr 4, realizat pe o placuta ceramica albastra cu numarl alb. Multumesc.
21-Iul-2014 11:46:25
Raspunde la intrebare
carmenc spune: Pentru frumosii copacei din imagine si pentru multi altii gasesti ghivece potrivite si frumoase aici Ghivece
21-Iul-2014 09:28:45
Raspunde la intrebare
voicu claudia spune: As fi interesata pt infiintarea unei plantatii cu flori-confeti.pe ce suprafata ar fi rentabil sa incep?multumesc
14-Iul-2014 19:38:12
Raspunde la intrebare
Agroproiecte europene
Catalog agricol

Cum se consuma si prepara bambusul

Cum se consuma si prepara bambusul


Bambusul se gaseste sub forma de muguri sau lamele, in conserve sau deshidratat. Nu au un gust foarte puternic, au o textura crocanta si sunt foarte des folosite in bucataria chinezeasca.
Bambusul proaspat contine anumite toxine care sunt distruse prin preparare, deci faptul ca se gasesc la conserve nu este o problema. Oricum, inainte de a folosi lamelele sau mugurii de bambus, acestia trebuie clatiti sau spalati foarte bine cu apa. Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute.

Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii