Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
larisa spune: Se mentiona ca se schimba apa in fiecare zi. Apa care o punem din nou trebuie sa fie calduta sau este rece? Multumesc pt raspus
27-Feb-2015 05:15:02
Raspunde la intrebare
Dragomir Mihai spune: pentru mai multe detalii:....www.mranita.ro
19-Feb-2015 14:11:59
Raspunde la intrebare
inano.ro spune: Elimina mucegaiul cu DeSalin AM - solutie nanotehnologica pe baza de apa. NU contine CLOR! inano.ro/desalin-am-curatarea-si-prevenirea-mucegaiului-si-a-ciupercilor.html Asigura-te ca ai eliminat
17-Feb-2015 16:40:56
Raspunde la intrebare

Cum se consuma si prepara bambusul

Cum se consuma si prepara bambusul


Bambusul se gaseste sub forma de muguri sau lamele, in conserve sau deshidratat. Nu au un gust foarte puternic, au o textura crocanta si sunt foarte des folosite in bucataria chinezeasca.
Bambusul proaspat contine anumite toxine care sunt distruse prin preparare, deci faptul ca se gasesc la conserve nu este o problema. Oricum, inainte de a folosi lamelele sau mugurii de bambus, acestia trebuie clatiti sau spalati foarte bine cu apa. Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute.

Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii