Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
Florian spune: Dupa indepartarea mucegaiului trebuie eliminata umiditatea in exces, prin aerisirea corespunzatoare de cel putin doua ori pe zi, evitarea uscarii rufelor in spatii inchise, etc si aplicarea unei vops
18-Iul-2016 11:21:42
Raspunde la intrebare
Gabriel spune: Si-ati trantit o poze din State, fara nici o legatura cu articolul... Mare-i lenea...
13-Iul-2016 13:06:30
Raspunde la intrebare
Bishop spune: Buna, Sunt Episcopul T.D Jakes, un creditor împrumut privat, care ofer? împrumuturi oportunitate de via?? timp. Ai nevoie de un împrumut de urgen?? pentru a pl?ti datoriile sau ai nevoie de un îm
21-Iun-2016 10:50:10
Raspunde la intrebare

Cum se consuma si prepara bambusul

Cum se consuma si prepara bambusul


Bambusul se gaseste sub forma de muguri sau lamele, in conserve sau deshidratat. Nu au un gust foarte puternic, au o textura crocanta si sunt foarte des folosite in bucataria chinezeasca.
Bambusul proaspat contine anumite toxine care sunt distruse prin preparare, deci faptul ca se gasesc la conserve nu este o problema. Oricum, inainte de a folosi lamelele sau mugurii de bambus, acestia trebuie clatiti sau spalati foarte bine cu apa. Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute.

Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii