Cautare
Abonare Newsletter Gratuit
Aboneaza-te gratuit si primeste noutati pe email.
Ultimele comentarii
maria postolache spune: eu am scos gladiolele chiar azi 22 oct , nu le-am mai lasat ca s-au anuntat ploi si inghet ,stau la Brasov si imi era teama, asa ca le-am scos si vad ca sant cam pline de pamant umed .Ce sa fac?
22-Oct-2014 16:36:08
Raspunde la intrebare
marian spune: Buna ziua. Am doi pomi unul este portocal si al2 mandarin in pamantul lor am gasit niste gangani de vreo 1-2 cm rosiatici si cu multe picioare ce sunt??? Eu in ghivece am pamant ptr citrice. Si frunze
21-Oct-2014 16:04:48
Raspunde la intrebare
malina_tuu@yahoo.com spune: buna tuturor! vreau si eu aceasta floare!!!! stie cineva cum pot intra in posesia ei?
18-Oct-2014 08:08:51
Raspunde la intrebare

Cum se consuma si prepara bambusul

Cum se consuma si prepara bambusul


Bambusul se gaseste sub forma de muguri sau lamele, in conserve sau deshidratat. Nu au un gust foarte puternic, au o textura crocanta si sunt foarte des folosite in bucataria chinezeasca.
Bambusul proaspat contine anumite toxine care sunt distruse prin preparare, deci faptul ca se gasesc la conserve nu este o problema. Oricum, inainte de a folosi lamelele sau mugurii de bambus, acestia trebuie clatiti sau spalati foarte bine cu apa. Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute.

Autor | Dragos Serban


Comentarii
Comentarii 0 comentarii